Uniek concept

Bij Memories of Asia dineert u volgens een uniek concept. Wij hanteren geen menukaart, maar na ontvangst in ons restaurant stelt u met de gastheer een persoonlijk diner samen op basis van de dagverse ingrediënten en uw eigen voorkeuren. U kiest uit een grote diversiteit aan vlees-, vis- en groenteproducten die de chef vervolgens combineert tot een fantastische smaaksensatie. Uiteraard houden wij tevens rekening met allergieën en/ of dieetwensen.

Om u van zoveel mogelijk diverse gerechten te laten genieten, zijn alle gangen even groot. Wij maken geen onderscheid tussen voor-, tussen- of hoofdgerecht. Op deze manier ervaart u in drie, vier of vijf gangen de culinaire Kantonese keuken.

Doordat we geen vaste menukaart gebruiken, is Memories of Asia de perfecte plek om uzelf keer op keer te laten verrassen.

Verrassend Kantonees

Wij heten niet voor niets Memories of Asia; wij voeren u tijdens uw diner mee naar Azië en laten u in een intieme ambiance genieten van de heerlijke smaken van de culinaire Kantonese keuken.

In de Kantonese keuken draait het om contrasterende smaken, gezonde ingrediënten en mooie kleurrijke presentatie. De chef bereidt Kantonese gerechten met soms een lichte invloed van andere Aziatische streken.

Wij serveren niet de typisch Chinese gerechten zoals nasi goreng, foe yong hai of babi pangang, maar werken met de lekkerste seizoensingrediënten, die door de chef met passie tot gebalanceerde en toegankelijke gerechten bereid worden.

Diner op maat

De chef laat u een culinaire smaaksensatie beleven door vlees-, vis- en groentegerechten te serveren die vol passie bereid zijn met dagverse ingrediënten en een Aziatische touch.

In drie, vier of vijf gangen ontdekt u de heerlijke culinaire Kantonese keuken gecomplementeerd met fantastische wijnen.

Mis geen enkel Memories of Asia nieuwtje!

Ontvang elke maand informatie over onze nieuwe gerechten, speciale arrangementen en leuke acties.