Het Restaurant en onze Kaart

Na ontvangst in ons restaurant stelt u met de gastheer een persoonlijk diner samen op basis van de dagverse ingrediënten en uw eigen voorkeuren.
U kiest uit een grote diversiteit aan vlees-, vis- en groenteproducten die de chef vervolgens combineert tot een fantastische smaaksensatie.

Wij werken met een wisselend, seizoensgebonden menu kaart op basis waarvan u ook een drie, of vier gangen menu kunt samenstellen.

Uiteraard proberen we waar mogelijk rekening te houden met eventuele dieet wensen. Vegetarische gerechten zijn in onze keuken vanzelfsprekend.

Om u van zoveel mogelijk diverse gerechten te laten genieten, zijn alle gangen even groot. Wij maken geen onderscheid tussen voor-, tussen- of hoofdgerecht. Op deze manier ervaart u in drie, vier of vijf gangen de culinaire Kantonese keuken.

Verrassend Kantonees

Wij heten niet voor niets Memories of Asia; wij voeren u tijdens uw diner mee naar Azië en laten u in een intieme ambiance genieten van de heerlijke smaken van de culinaire Kantonese keuken.

In de Kantonese keuken draait het om contrasterende smaken, gezonde ingrediënten en mooie kleurrijke presentatie. De chef bereidt Kantonese gerechten met soms een lichte invloed van andere Aziatische streken.

Wij serveren niet de typisch Chinese gerechten zoals nasi goreng, foe yong hai of babi pangang, maar werken met de lekkerste seizoensingrediënten, die door de chef met passie tot gebalanceerde en toegankelijke gerechten bereid worden.

De chef laat u een culinaire smaaksensatie beleven door vlees-, vis- en groentegerechten te serveren die vol passie bereid zijn met dagverse ingrediënten en een Aziatische touch.

Voorkeur voor exclusieve gerechten zoals kreeft, kingcrab of ganzenlever wordt er een dagprijs gehanteerd.
Deze exclusieve gerechten moeten minimaal vijf dagen van tevoren worden gereserveerd.

Mis geen enkel Memories of Asia nieuwtje!

Ontvang elke maand informatie over onze nieuwe gerechten, speciale arrangementen en leuke acties.

[mc4wp_form]