Zakelijk dineren in Arnhem bij Memories of Asia

Zakelijk dineren in Arnhem

Bent u op zoek naar een sfeervolle, originele locatie voor een zakelijk diner, bedrijfsfeest of personeelsuitje in Arnhem? Wij verzorgen graag de gehele culinaire aankleding tijdens uw zakelijke evenement, teamuitje of bedrijfsdiner. Wij laten u samen met uw relaties, collega´s of partners een gastronomisch avontuur beleven waarbij wij garant staan voor het genot van uw smaakpapillen.

Ons doel is tevreden gasten die naar huis gaan met een bijzonder prettige herinnering. Een goed gevoel. Een positieve associatie en een top-of-mind positie bij uw relaties. Memories of Asia is een begrip in Arnhem en al jarenlang de vaste keuze voor onze zakelijke klanten die op zoek zijn naar een passende locatie voor een zakelijk diner. Wij zijn trots op de reacties van gasten die u zijn voorgegaan.

Culinair genieten

Anders dan bij een all-you-can-eat restaurant draait het bij Memories of Asia om een avondvullend diner. Wij serveren niet de typisch Chinese gerechten zoals nasi goreng of foe yong hai, maar werken met de heerlijkste seizoensingrediënten, die door de chef met passie tot gebalanceerde en toegankelijke gerechten bereid worden. Hierbij kunt u denken aan lamshaas, ossenhaas, kangoeroebiefstuk, oesters en coquilles.

Bij Memories of Asia dineert u volgens een uniek concept. Wij hanteren geen menukaart, maar u stelt met de gastheer een persoonlijk diner samen op basis van de dagverse ingrediënten en uw eigen voorkeuren. Uiteraard houden wij tevens rekening met allergieën en/ of dieetwensen.

Lees meer

Zakelijk uit eten bij Memories of Asia

  • Uniek concept: geen menukaart maar een diner geheel naar uw eigen voorkeuren
  • Lamshaas, ossenhaas, zeebaars, kreeft, zeeduivel, gamba’s, kwartelborst, eendenborst, kangoeroebiefstuk, parelhoen, coquilles, oesters en vele andere heerlijke ingrediënten
  • Complementeer uw diner met een bijpassend wijnarrangement
  • Sigarenliefhebbers genieten in onze inpandige rookkamer van eersteklas sigaren
  • Geschikt voor zowel grote als kleinere gezelschappen
  • Aan de rand van het centrum van Arnhem
  • Beleef een avond op culinair topniveau

Geniet met uw relaties, collega’s of partners van de heerlijke smaken van de Kantonese keuken

Sfeervol restaurant in Arnhem

Ons restaurant is gelegen aan de rand van het centrum van Arnhem en het Spijkerkwartier, tegenover Musis Sacrum. Op de begane grond hebben wij een stijlvolle rookkamer ingericht. De sfeervolle aankleding en de moderne fauteuils maken dat u kunt genieten van eersteklas sigaren of andere rookwaar.

Via een trap arriveert u op de eerste etage, waar wij plaats bieden aan 60 gasten. U dineert aan klassiek gedekte tafels met comfortabele stoelen.

Organiseer uw zakelijke diner bij Memories of Asia

Laat u verleiden door de geuren en kleuren van tongstrelende gerechten, geïnspireerd op de Aziatische smaken. Ook voor uw zakelijke diner, bedrijfsuitje of personeelsfeest bent u bij Memories of Asia aan het goede adres.

Indien u nog niet bekend bent met Memories of Asia dan nodigen wij u uit voor een locatiebezoek. Naast een kennismaking met onze chef kunt u tevens ons restaurant bezichtigen. We kijken er naar uit u te mogen begroeten.

Mis geen enkel Memories of Asia nieuwtje!

Ontvang elke maand informatie over onze nieuwe gerechten, speciale arrangementen en leuke acties.